A banda dels objectius fundacionals, la Coordinadora ha anat engegant nous projectes en els seus sis anys de vida. Destaca la gran festa de la cultura popular, la CULTURASSA, que es celebra des del 2011 pels volts de Setmana Santa. Durant tot un dissabte, matí i tarda, els grups i entitats de la Coordinadora s’estan al Parc de Sant Jordi en una fira d’entitats per fer actuacions de desmostració, assajos públics, tallers i per donar-se a conèixer tant als ciutadans i afeccionats com a promotors i programadors culturals.

Actualment la Coordinadora té cinc figures en propietat.

Gegantó de l’Antoni Messeguer, construït per Jordi Grau per subscripció popular i estrenat a la Culturassa de l’any 2012.

-En Nassut de Nasrogent, capgròs construït per Jordi Grau. Només surt al carrer cada 31 de desembre per buscar l’Home dels Nassos.

-En Janús i en Fumera, dues màscares construïdes per en Jordi Grau, que porten els dos esparriots que acompanyen en Nassut de Nasrogent.

-Na Margarida Tafanera, capgròs construït per en Jordi Grau. Des del 2015, forma part de la comitiva d’en Nassut de Nasrogent, cada 31 de desembre, en la recerca de l’Home dels Nassos

 


Home dels Nassos 2

hHome dels Nassos

NASSUT DE NASROGENT

Gegantó Antoni Messeguer

GEGANTÓ ANTONI MESSEGUER